Kelkit Mesaisi Başladı

Pazar günü deplasmanda Kelkit Hürriyetspor Kulübü'ne konuk olacak Elazığspor'da Anadolu Üniversitesi sonrası verilen 1 günlük izin bitti…

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren 3 Gen Holding Elazığspor'da bu hafta sonunda deplasmanda oynanacak Kelkit Hürriyetspor Kulübü Maçı'nın hazırlıkları başladı.

EKSİKLERİMİZİ AZAMİYE İNDİRDİK

Takımına Anadolu Üniversitesi maçının ardından bir gün izin veren ve Kelkit maçı hazırlıklarına başlayan 3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Takım olarak eksikliklerimizi azamiye indiriyoruz. Son üç maçta bunları gidererek daha iyi bir konuma gelmenin mücadelesini verdik ve karşılığını aldık.” dedi.

KAZANACAĞIMIZI TARAFTARIMIZ BİZE HİSSETTİRDİ

Anadolu Üniversitesi maçının başında çok basit hatalar yaptıklarını ve karşılığında iki gol yediklerini ifade eden Yenihayat; “Sevindirici yanı futbolcularım maçın son dakikasına kadar maçı bırakmadı ve kazanmanın mutluluğunu yaşattılar. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum. Elazığspor taraftarları maçı hiç bırakmadı ve sürekli olarak takımımızı desteklediler. Bu maçı kazanacağımızı taraftarlarımız bize hissettirdi.” diye konuştu.

HEDEFİMİZ GALİBİYET

Yenihayat son olarak; “Takım olarak hedefimiz belli. Ligin ilk yarısını yukarıdaki grubun içinde yer alarak tamamlamak için mücadelemiz devam edecek. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kelkit maçında da hedefimiz galibiyet olacak. Bunun içinde hazırlıklarımıza başladık.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme