Kovancılar'da Hummalı Çalışmalar Sürüyor!

Kovancılar Belediyesi, TOKİ Mahallesi'nde eksik bulunan kaldırım ve yollarda kilit parke çalışmalarını sürdürüyor.

Kovancılar'da TOKİ Mahallesi yolunda kaldırımın bulunmaması nedeniyle vatandaşların talepleri doğrultusunda Kovancılar Belediyesi tarafından kaldırım ve kilit parke çalışmaları başladı.

TOKİ mahallesinde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını yerine inceleyen Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Başkan Gök, yapılan çalışmaların kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Gök, incelemelerin ardından açıklamalarda bulunarak; “Şu an TOKİ mahallemizde yol çalışmamız devam ediyor ekibimiz çalışıyor inşallah bir haftaya kadar kaldırım ve yol çalışmalarımızı bitirip TOKİ mahallemize düzenli bir hale sokup daha sonra da bu ekiplerimizi şehir merkezimize indirip şehir merkezimizdeki orta refüj yan Çiçeklik veya ağaçlık alanları tamirat onarım ve yeniden yapım işlerini bitirip kışa doğru bütün şehrimizin tamiratlarını bitirip ekim işine başlatıp daha sonrasında seneye dört dörtlük ağaçlandırılmış şekillendirilmiş Bir şehir yaratmak için bir Kovancılar yaratmak için bütün hızımızla devam ediyoruz takipte kalın güzel günler ve güzel işler yakında inşallah” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme