Kulüp Başkanı Darp Edildi: Görüntüler Tepki Topladı

Trendyol 1. Lig temsilcisi Sakaryaspor'da kulüp başkanı Gökhan İn'in darp edilmesi, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Olayın görüntüleri, izleyenleri derinden etkileyerek geniş bir tepki topladı. Gökhan İn'in darp edildiği anların kaydedildiği video, aynı zamanda saldırganın da kulüp yöneticisi olduğunu ortaya çıkardı.

Trendyol 1. Lig temsilcisi Sakaryaspor'da kulüp başkanı Gökhan İn'in darp edildiğine dair video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sakaryaspor Başkanı İn'i darp edenin de görüntüleri çekeninde Sakaryaspor yöneticisi olduğu belirlendi. Gökhan İn'i darp eden Cengiz Şen gözaltına alındı.

Alacak meselesi olduğu iddia edilen tartışmada başkan Gökhan İn, Sakaryaspor reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen tarafından fiziksel şiddet gördü.
Saldırganın Gökhan İn'le konuşması sırasında kayıtta olan telefon skandalı saniye saniye kaydetti.

Sakaryaspor Başkanı İn'i darp eden şahsın, "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? " ifadelerini kullandı.

Daha sonra yerinden kalkıp İn'e tokat atan kişi, "Duyuyor musun beni, bana bak. Olmayacak bunlar" diye bağırdı.
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, saldırgan şahsa “Tamam oğlum. Sakin. Kalp var bende biliyorsun değil mi? Tamam” diyerek yanıt verdi.
Sosyal medyada ve ulusal basında yayınlanan görüntülere ise tepki yağdı.
Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli Hamza Cengiz Şen'i İstanbul da yakaladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği videoya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada İn'i darp eden Hamaza Cengiz Şen'in İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan 'Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği' yönündeki içeriklere yönelik yapılan çalışmalarda; Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i tehdit edip darp eden şahsın, Hamza Cengiz Şen olduğu tespit edilmiş, İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştır."

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKENDE YÖNETİCİ ÇIKTI!

Başkan Gökhan İn'e tokat atılan videoyu çeken kişinin de Sakaryaspor Başkanvekili olan ve 29 Ağustos'ta görevinden istifa eden Semih İlkis olduğu öğrenildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme