Macit: Esnafa Can Suyu Olacak!

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, taleplerini çözüme kavuşturan Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'e teşekkür etti.

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kendilerine ilettikleri talebi kısa sürede çözüme kavuşturan Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'e teşekkür etti. Başkan Macit yaptığı açıklamada “ Esnaflarımızın yoğun talebine rağmen kooperatifimizin kredi limitlerinin tamamını kullandırdığımızdan esnaflarımıza krediyi kısıtlı kullandırıyorduk.

“SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTU”

Konuyu sayın milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keleş hocamıza ilettik. Sayın vekilimiz konunun muhataplarına sorunumuzu ileterek çözüme kavuşturdu. Bu ay ekstradan plasmanımıza 10 milyon TL kredi eklenmesini sağladı. Artan bu limit kredi bekleyen esnafımıza can suyu olacaktır. Şahsım ve yönetimim ve üyelerim adına sorunumuzu kısa sürede çözüme kavuşturan bizi her zaman dinleyip sorunlarımıza çözüm odaklı yaklaşan sayın vekilimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme