Mahalledeki Büyük Değişim: Olgunlar'a Yeni Hayat!

Olgunlar Mahallesi Muhtarı Emrah Dursun seçim öncesi verdikleri vaatlerini hayata geçirmek adına gece gündüz çalıştıklarını ve bu konuda kendilerine her daim destekte bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfioğulları'na mahalleli adına teşekkür etti…

Muhtar Dursun ayrıca Günışığı olarak her daim gündeme taşıdığımız eski sebze hali arazisinin akıbeti hakkında Gazetenin Haber Müdürü Gülçin Turgut'a özel açıklamalarda bulundu.

Seçim öncesinde verdikleri vaatleri hayata geçirmek adına büyük bir çaba gösterdiklerini belirten Muhtar Dursun, mahalleli adına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfioğulları'na teşekkür etti. Muhtar Dursun, özellikle altyapı sorunları üzerine yoğunlaşarak, bu konularda önemli adımlar atıldığını vurguladı.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Muhtar Emrah Dursun, Elazığ'ın genelinde yaşanan içme suyu sorununu gündeme getirerek, "Şehrimizin büyük bir altyapı içme suyu sorunu vardı. Başkanımız Şahin Şerfioğulları'nın attığı adımlarla bu sorunu büyük ölçüde azalttık." dedi.

Muhtar Dursun, Olgunlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları, Fatih Sultan Caddesi üzerinde yağmur, kanalizasyon, telekom ve elektrik hatları üzerinde çalışmalar yapıldığını ve bittiğini söyledi.

CEFA OLMADAN SEFA OLMAZ

Dursun, mahalle sakinleri ve esnaflara, bu süreçte gösterdikleri sabır ve özveri için teşekkür ederek; "Dört ay boyunca süren çalışmaların ardından, cefa olmadan sefa olmaz. Geç oldu ama güzel oldu." ifadelerini kullandı.

SPOR MERKEZİ PROJESİ

Muhtar, mahallede hem gençler hem de çocuklar için bir spor merkezi yapma vaadini yineleyerek; "Sayın Şahin başkanım en yakın zamanda bu projeyi mahallemize kazandıracaktır." dedi.

DİĞER SORUNLAR VE ÇÖZÜM SÜREÇLERİ

Mahalledeki diğer bir sorun ise ATM eksikliği. Dursun, gerekli dilekçelerin ilgili mercilere iletildiğini ve muhtarlık ofisinin yanına yeni bir ATM kurulacağını açıkladı. Ayrıca, su tahsilat yerinin eksikliği konusunun da görüşmeler sonucunda kısa zamanda çözüme kavuşacağını ifade etti.

Muhtar Emrah Dursun, mahalleli adına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfioğulları'na teşekkürlerini sunarak;"Başta olduğumuz sürece, mahallemizin her türlü sorununun üstesinden geleceğim." dedi.

ESKİ SEBZE HALİ ARAZİ GELİŞMELERİ

Dursun, Elazığ'da eski sebze hali arazisinin durumunu da dile getirerek, "Bu arazinin bir şirket tarafından alındığını ve alışveriş merkezi yapılacağını öğrendik. Ne zaman başlayacağı konusunda bir bilgi yok." dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme