MSB Sözleşmeli Er Alımı Yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2024 yılında Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı adına Elazığ'ında yer aldığı 81 ilde sözleşmeli er alımı yapacak. Alıma ilişkin ilan ve başvuru kılavuzu yayımlandı. Böylece 2024/2 dönemi askeri personel alımı başvuru tarihleri ve şartları belli oldu. Kılavuza göre başvurular 13 Ekim'de sona erecek. Peki, MSB sözleşmeli er başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler, sınav ücreti ne kadar?

Elazığ'da MSB Deniz ve Hava Kuvvetleri sözleşmeli er alımı başvuruları devam ediyor. İlana göre, MSB sözleşmeli er alımı son başvuru tarihi 13 Ekim olarak belirlendi., Elazığ'da er olmayı düşünen adaylar başvurularını personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yaparak gerçekleştirecek. Peki MSB sözleşmeli er başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartları neler, sınav ücreti ne kadar?

MSB DENİZ VE HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI YAPIYOR!

MSB Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2024 Yılı 2024/2 Dönemi Sözleşmeli Er Temin Faaliyeti ilanı yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığının 2024 yılında Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı adına yapacağı sözleşmeli er temin faaliyeti ile ilgili hususlar ayrıntılı olarak Başvuru Kılavuzunda belirtildi.

Kılavuza göre, MSB Deniz ve Hava Kuvvetleri sözleşmeli er alımı başvuruları 13 Ekim 2024 saat 23.59'a kadar devam edecek.

MSB HAVA VE DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Milli Savunma Bakanlığı Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuruları, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yapılarak Başvuru Kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde çevrimiçi (online) gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi (online) başvuru formunun doldurulması ve sonrasında 14 Ekim 2024 (saat 23.59'a kadar) tarihine kadar sınav ücretlerinin ödenmesini müteakip başvuru bilgileri başvuru merkezinde kayıt altına alınacak.

İşte başvuru adımları:

İlk önce e-Devlet üzerinden başvuru ekranına giriş yapın, sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek "Bilgilerim" kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri doldurun.

Ardından tercih ekranında Sözleşmeli Er Alımına ait satırı tıklayarak başvuru/tercih işlemini yapın.

Tercih önceliğine göre tüm tercihlerı sıralayın. Sıralama işlemini tamamladıktan sonra Tercihlerimi Göster butonuna tıklayarak başvuru/tercihlerini kontrol edin.

Sınav ücreti ödeme işlemi sonrası ödeme bilgilerini Tercihlerim sayfasından kontrol edin.

Tercih yaparken; Dz.K.K.lığı ve Hv.K.K.lığı arasından tercih önceliğine göre birinci ve ikinci tercihlerini başvuru programında mutlaka belirtin ve sıralayın (en az iki tercih yapılması gerekmektedir).

Dz.K.K.lığı ve Hv.K.K.lığı için tek (aynı) sınav ve işlemlere katılın.

Başvuru kılavuzunda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayıp sınav günü yanınızda getirin.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme