Muhtarlarımız Önemli Görev Üstlenmektedir

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yaptığı yazılı açıklamada muhtarların toplumdaki yeri ve önemine değindi.

KAMU İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ

Muhtarların, İnsan odaklı hizmet anlayışının icrasında, hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlendiklerini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Kamu ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören demokrasimizin temel çekirdeği kıymetli Muhtarlarımız, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve taleplerin tespiti noktasında önemli bir görevi üstlenmektedir.” dedi

MUHTARLARIMIZIN YERELDEKİ SORUMLULUKLARI ARTTI

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, muhtarlarımıza verdiği değer ve katkılarıyla, bu süreçte önemli bir rehberlik yapmıştır. Zat-ı allerinin liderliğinde, muhtarlarımızın yereldeki sorumlulukları daha da artarak, yerel yönetimler daha etkin hale gelmiştir.

DEVLETİMİZİN GÜCÜNÜ VE ŞEFKAT ELİNİ HİSSETTİRMİŞLERDİR

En uzakta bulunan yerleşim yerlerine bile kamu hizmeti anlayışını taşıyarak hem sevinçte, hem de hüzünde halkımızın her daim yanında ve hizmetinde olmuş, devletimizin gücünü ve şefkat elini hissettirmişlerdir.

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ KUTLUYORUM

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır ve daha müreffeh yarınlar için, ülkemizin her bir köşesinde birbirinden önemli görevleri üstlenen muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme