'Narko Tır' Elazığ'da

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 'Narkotik Eğitim Tırı'nı Elazığ'a getirdi.

Elazığ, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu ile mücadele aralıksız devam ederken, halkı bilinçlendirmek için bilgilendirme faaliyetleri ve farkındalık etkinliklerini de hız kesmeden sürdürüyor. Kapsam Elazığ Valiliği'nin talimatıyla,

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadele konularında halkı bilgilendirmek amacıyla Konya'dan Elazığ'a Narkotik Eğitim Tırı getirildi.

ÖĞRENCİLERE UYUŞTURUCUNUN ZARARLARI ANLATILDI

Fırat üniversitesi yerleşkesine kurulan ‘Narko Tır' içerisinde gençlere, öğrencilere, ailelerine yönelik narkotik suçlarla mücadelenin önemi, uyuma projesi, madde kullanımı ve etkileri, madde bağımlılığı ile mücadele hakkında bilgilendirme yapıldı.

ALEX'İN DE YER ALDIĞI BİR DİZİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yapılan bilgilendirme ile şüpheli mekanlar, şüpheli/bağımlı kişiler, uyuşturucu etkisinde fiziksel çürüme, uyuşturucunun beyine verdiği zararlar, kısa film gösterimleri ile ilgili farkındalık oluşturulması hedeflenirken Narkotik Köpeği ALEX'in de yer aldığı bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme