Otomobil Fiyatlarına Zam Geldi!

Otomobil fiyatlarına döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle zam geldi ve en uygun sıfır otomobiller Fiat Egea, Opel Corsa ve Suzuki Swift oldu.

Otomobil fiyatlarına gelen son zamlarla birlikte en uygun fiyatlı sıfır otomobiller yeniden belirlendi. Döviz kurlarındaki dalgalanmaların etkisiyle otomobil fiyatlarında değişiklikler yaşandı. Birçok marka, hem sıfır hem de ikinci el araçlarına zam yaptı.

Otomobil piyasasında hareketlenmeler başladı. Dövizdeki dalgalanmalar, araç fiyatlarına da yansıdı ve bazı markalar sıfır ve ikinci el araç fiyatlarını yükseltti.

İkinci el piyasasında ise durum farklı şekillerde değerlendiriliyor. Kimi galericiler işlerin iyi olduğunu ve günlük en az iki araç sattıklarını belirtirken, kimileri ise piyasada durgunluk yaşandığını söylüyor. Noterlerde araç satışlarında yoğunluk olduğu ifade edilse de, galerilerdeki sakinlik dikkat çekiyor.

En uygun fiyatlı sıfır otomobiller listesinde ilk sırada Fiat Egea bulunuyor. Opel Corsa ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada Suzuki Swift geliyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme