Özdemir, Güven Tazeledi!

AK Parti Karakoçan İlçe Kongresinde Ülküşan Özdemir, yeniden başkan seçildi.

8. Olağan Kongre sürecini başlatan AK Parti, İlçe kongrelerinin startını Karakoçan'dan verdi.

Karakoçan Belediyesi toplantı salonunda yoğun katılımla gerçekleştirilen 7. Olağan Kongreye Genel Merkez İl Koordinatörü Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Divan Başkanı Genel Merkez İl Koordinatörü Av. Mahmut Eminmollaoğlu; "AK Parti'de kongreler demokrasi şöleni havasında geçiyor. İlçemizi daha ileriye taşıyacak AK kadroları hep birlikte belirleyeceğiz. Bizim davamız büyüktür değerlidir. Bizim için AK Parti davası uğrunda çalışma, makam mevki gözetmeden mücadele etme davasıdır. Kongremizi AK Parti'ye yaraşır şekilde coşkuyla tamamlayacağız. Ben katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir de konuşmasında; "Mensubu olmaktan şeref duyduğum AK Parti'nin hedeflerine ulaşmasında bundan sonra daha çok çalışacağız. Ev ev, kapı kapı gezeceğiz ve davamıza, liderimize katkı sunacağız. Ben yeni dönemde görev alacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Kongremiz özelde Karakoçan'a genelde insanlığa hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kongrede konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı kongrenin hayırlı olmasını diledi. Yeni dönemdeki isimlerin önceki dönemde görev alan isimlerden daha çok çalışacaklarına inandıklarını vurgulayan Nazırlı; "Kongremiz teşkilatımıza hayırlı olsun. Karakoçan halkının seçimlerde bize verdiği mesajı en iyi şekilde okuyup analiz ederek çözüm için gerek adımları atacağız. Sorun ve sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza yürekten inanıyorum. Biz büyük bir davanın neferleriyiz. AK Parti çok önemli hizmetler yaptı bugüne kadar. Bunları her yerde anlatmalıyız. Kendi evlerimiz dahil her yerde söylememiz gerekiyor. Bunu kendimize şiar edinelim. Ben bu duygularla kongremizde seçilecek olan yeni yönetime başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da kongreye yoğun katılım gösteren Karakoçanlılara teşekkür etti.

Açıkkapı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bugün Karakoçan halkı bizi coşkuyla karşıladı. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti 22 yıl boyunca 81 ilde 85 milyon vatandaşı birinci sınıf vatandaşı olarak görerek hizmet yaptı. Türk, Kürt, Alevi, Sunni ayrımı yapmadan çeyrek asra yakındır her yere ve herkese hizmet ediyoruz. Hakkari'ye de hizmet götürüyoruz Çanakkale'ye de. Ayrım yapmadan her yere eşit hizmet anlayışıyla siyaset yapıyoruz. Biz slogan partisi değiliz, biz hizmet partisiyiz. Bu anlayışla hizmete devam ediyoruz. Ben seçilecek başkanımıza ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun."

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise konuşmasında; "Kongrelerimizi ilk günkü heyecanla sürdürüyoruz. Kongrelerimiz bayram şenliğinde geçiyor. Partimizi kapatmak istediklerinde de kongrelerimizi yapıyorduk e muhtıra döneminde de yaptık. 17-25 Aralık sürecinde de kongremizi yaptık 15 Temmuz'da da yaptık. Pandemide de yaptık asrın felaketinde yaptık. Arkamızda sizler başımızda liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bizler her zaman kongrelerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bir Genel bir de Yerel seçim yaşadık. Seçmenin bize verdiği mesajı aldık. Buna göre hareket edeceğiz. Hizmet konusunda da bazı şeyler söylemek istiyorum. Karakoçan'dayız ve burada yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden altyapıya her alanda hizmetler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Biz burada seçimi kaybettik ama hizmeti asla aksatmadık. İnşallah gönüllerine girdiğimiz vatandaşlarımıza hizmetlerimizle daha fazla yaklaşacağız. Durmadan, yorulmadan çalışacağız ve hizmetlerimizi her yerde anlatacağız. AK Parti olarak bizim temel prensibimiz hizmet ve eser siyaseti. İşte biz bunu her zaman yapma gayretinde olacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Karakoçan her zaman yanımızda durdu, bizi hiç mahçup etmedi. Karakoçan halkına gönülden teşekkür ediyorum. Biz davaya inanan insanlar için coşkulu kalabalıklar çok önemli. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için minnettarız. Kıymetli dava arkadaşlarım, benim gönlüm 23 yıl önce bir lidere düştü. O günden beri AK Davanın bir neferi olarak davama ve partime hizmet ediyorum. AK Parti, 22 yıldır ülkemize, şehrimize ve Karakoçan'a çok önemli hizmetler yaptı, yapmaya devam ediyor. Biz de AK Kadrolar olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetleri daha da arttırmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah özelde Karakoçan'a genelde Elazığ'a çok daha fazla hizmet ulşatırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracağız. Değerli dostlar, ülkemizin etrafı malesef ateş çemberi. Diklenmeden dik duran bir liderin yanında olmaya devam edelim, desteğimizi esirgemeyelim. Ben bu düşüncelerle kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yönetimimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum."

Yapılan kongrenin neticesinde Ülküşan Özdemir AK Parti Karakoçan İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme