Paşa, 6 Puanlık Maça Çıkıyor

Geçen hafta grubun güçlü ekibi Develigücü SK'yla berabere kalarak deplasmandan bir puanla dönen Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü, bu hafta sahasında kritik maça çıkacak…

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Develigücü SK'yla berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan Temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü 2022–2023 Futbol Sezonu'nun ilk devresinin 8.Haftası'nda kendi saha ve seyircisi önünde Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK'yı konuk edecek.

PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00'TE…

13 Takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 7. Haftası'nda deplasmanda Develigücü SK'yla 1-1'lik skorla berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan Temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü Ligin 8. Haftası'nda 3 Aralık Pazar günü kendi sahasında sıralamada bir basamak üstünde bulunan Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK'yla 6 puanlık maçta karşı karşıya gelecek. Saat 13:00'da başlayacak olan karşılaşma Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha'da oynanacak.

SIRALAMAYI YAKINDAN İLGİLENDİREN MAÇ

Bu karşılaşma öncesi geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 4 puana sahip Temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü, puantajda 11.Sırada yeralıyor. Grupta 7 puana sahip Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK ise 10.Basamakta bulunuyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme