PFDK'dan Elazığspor'a Uyarı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Nesine.com 2.Lig Kırmızı Grubun 4.Haftası'nda oynanan Vanspor-Elazığspor Müsabakası'nda ev sahibi takıma para ve ihtar cezası veririken, Bordo-Beyazlı Temsilcimizi ise ihtar cezası ile geçiştirdi…

Çimentaş Elazığspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan İhtar cezası geldi.
Nesine 2. Lig Kırmızı grupta geçen hafta sonunda Vanda Artıdeğer Vanspor maçında sahaya geç çıkması nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Çimentaş Elazığspor'a ihtar cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 26.09.2024 tarih ve 12 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar şöyle;

“ARTI DEĞER VAN SPOR FK'nın, 22.09.2024 tarihinde oynanan ARTI DEĞER VAN SPOR FK-ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ARTI DEĞER VAN SPOR FK'nın, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 63.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,“ ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR Kulübünün, 22.09.2024 tarihinde oynanan ARTI DEĞER VAN SPOR FK-ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme