PTT, 184 Yaşında!

Elazığ PTT Başmüdürü Süleyman Topuzoğlu, PTT'nin kuruluşunun 184'üncü yıldönümü olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“23 Ekim 1840 tarihinde haberleşmenin sağlanması amacıyla Posta Nezareti adıyla faaliyete başlayan ve ülkemizin köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, 184. yaşını kutluyor” diyen Topuzoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

“İki asra yaklaşan tecrübesi ile Türkiye'nin iletişim alanındaki en güvenilir aktörü olarak kabul edilen PTT, geçmişten aldığı güç ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, kurulduğu tarihten bu yana Türkiye'nin iletişim ve haberleşme alanındaki göz bebeği kurumu olarak sunduğu kaliteli hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

“AYLIK ORTALAMA 300 BİN İŞLEM YAPILIYOR”

Geniş hizmet yelpazesine sahip PTT AŞ olarak, Elazığ da buluna işyerlerimizde aylık ortalama 300.000 işlem yapılmakta, diğer bir ifadeyle Elazığ da yaşayan her iki kişiden biri ayda bir kez PTT İşyerlerimize uğramaktadır. Yine aylık ortalama 200.000 adet gönderinin dağıtımı yapılmaktadır. Bu da Elazığ da yaşayan her üç kişiden birine gönderi teslimi yaptığımız anlamına gelmektedir.

Posta, kargo, bankacılık hizmetlerimizin yanında, e-ticaret ve lojistik gibi pek çok alanda da sektörde lider olan PTT, bugünün ihtiyaçları ve teknolojisini, hizmetlerine entegre ederek gücüne güç katıyor. Yenilikçi atılımları ve dünya posta sektörüne sunduğu katkılarla Türkiye'nin övünç kaynakları arasında yer alıyor.

“PTT GELECEK İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ADIMLAR ATIYOR”

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sunma

hedefleriyle faaliyetlerini verimli ve etkin bir şekilde yürüten Şirket; ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de fark yaratıyor.

Tüm bunların yanı sıra doğa dostu hizmet anlayışı ve çevreye olan sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden PTT, gelecek için sürdürülebilir adımlar atıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine elektrikli araç filosu ve çevreye duyarlı projeleriyle de katkı sağlıyor.

“EN KALİTELİ HİZMETİ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE SUNUYORUZ”

Millî değerleri koruyan ve yaşatan, 184 yıllık tarihinde her koşulda üstlendiği kritik görevleri

başarıyla yerine getiren PTT AŞ, gerek son yıllarda küresel ölçekte yaşanan sağlık krizi, gerekse ülkemizi derinden sarsan deprem felaketleri gibi olağanüstü gelişmelere rağmen büyük bir çaba ve emekle çalışarak her türlü zorluğun üstesinden gelen personelinin, özverili çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının himayelerinde en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vatandaşlara sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdürüyor.

Büyük PTT Ailemizin her bir üyesinin, üstün gayreti ve birlikte atacağımız adımlarla bundan sonraki yıllarda da daha nice büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme