Reis Bana Söz Verdi!

14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde oylarının çalındığını ifade eden Muhammet Hacı Güneş,sosyal medyada başlattığı anket konusunda Günışığı'na özel açıklamalarda bulundu. Güneş, 2028 seçimlerinde de mutlaka milletvekili olacağını söyledi…

2024 Yerel Seçimlerinde halkın nabzını tutmak için Sosyal medyadan anket başlatan 14 Mart Milletvekili Seçimlerin renkli siması Bağımsız Milletvekili adayı olan Muhammet Hacı Güneş, henüz bir partiden kendisine teklif gelmediğini belirterek, “Şimdilik beklemedeyim. Gönlüm AK Parti'den yana. Ama olmazsa yine bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olacağını söyledi…
14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Elazığ'dan Bağımsız aday olan ve 1859 oy alan Muhammet Hacı Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı; “Ey Türkiye; Muhtar mı olmalıyım? Yoksa Belediye Başkanı mı?” sorulu anket büyük yankı uyandırmıştı.

BEKLEMEDEYİM

Anket ile görüşlerine başvurduğumuz Muhammet Hacı Güneş, vatandaşlarını belediye başkanı olması konusunda ısrarcı olduğunu ancak şuana kadar herhangi bir partiden teklif almadığını söyleyen Muhtar Güneş; “Şimdilik beklemeye aldım. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız, Reisimiz bana söz verdi 2028'de meclisteyim. İnşallah milletvekili olacağım. Ama o zaman kadar kendimizi göstermemiz lazım. Derdimizin Elazığ olduğunu herkesim bilmesi lazım. Gönlümüz iktidardan yana. Ancak AK Parti'yle de ters düşmek istemiyorum. Şahin Başkana ayıp olmasın. Ama olmazsa yine bağımsız olarak belediye başkanı adayı olacağım. Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan'la da görüşüyorum. İkili ilişkilerimiz çok iyi.” Diye konuştu.
14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde en az 20 bin oy aldığını ancak oylarının çalındığını iddia ederken, sadece mahalleden ve akrabalarından aldığı oyların 5 binden fazla olduğunu da sözlerine ekledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme