Sakarya'da Zirveye Yürüyüş Maçı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 14. Haftası'nda Pazar günü deplasmanda Sapanca Gençlikspor'la karşı karşıya gelecek.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 14. Haftası'nda 10 Aralık Pazar günü deplasmanda Sapanca Gençlikspor'la karşılaşacak. Son 7 maçında aldığı 15 puanla play-off hattına yerleşen ve zirve hattına yürüyüşü devam eden Bordo-Beyazlı ekibimiz, grubun 15. Haftasında Sakarya ekibi Sapanca Gençlikspor'un konuğu olacak.

SAPANCA ATATÜRK STADYUMUNDA SAAT 14:00'TE

Maçın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz cumartesi saat 09.20 uçağıyla İstanbul'a gidecek ve buradan karayoluyla Sakarya'ya geçecek. Temsilcimizde bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü saat 14.00'te Sapanca Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi'nden C Klasman Hakemi Esad Sadık Demirtaş yönetecek.
Bordo-Beyazlı ekibimiz 18 puanla TFF 3. Lig 2. Grup'ta 5. sırada bulunurken, Sapanca Gençlikspor 10 puanla 14. basamakta yer alıyor.

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ

Bordo Beyazlı takımın Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Ligin ilk yarısında ki son deplasman maçını kazanarak hem hedefimize bir adım daha yaklaşmak hem de ilk yarıdaki ilk deplasman galibiyetimizi almanın mücadelesini vereceğiz.” dedi
Hedeflerinin ilk yarıyı grupta Play-Off mücadelesi veren takımlar arasında bitirmek olduğunu belirten Bülent Yenihayat, “Göreve başladığımdan bu yana takımımız iyi neticeler aldı. Son haftalarda aldığımız sonuçlar ile Play-Off potasında kendimize yer bulduk. Bu konumumuzu son iki maçta da korumak ve ilk yarıyı bu konumda bitirmek istiyoruz. Biz hep maç maç planlama yaptık. Sapanca deplasmanında kazanarak haftayı galibiyetle tamamlamak ve konumumuzu geliştirmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme