Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu, Şehitlerini Unutmadı

Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, 6 Ekim 1993 tarihinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK tarafından şehit edilen öğretmenleri Bayram ve Nurgül Aladağ'ı kabri başında dualarla andı.

Okul Müdürü Sayım Arslan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri anma programına katılan herkese teşekkür ederek, “Kutsal bir meslek olan öğretmenlik için fedakarlık gösteren şehit öğretmenlerimizi unutmuyoruz. Onları sadece şehadet yıldönümünde değil, yıl boyunca farklı etkinliklerle anıyoruz,” dedi.

ANMA PROGRAMI VE DUYGUSAL ANLAR

Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu Müdürü Sayım Arslan "Okulumuza ismi verilen şehit öğretmenlerimizin her yıl 6 Ekim tarihinde kabri başında dualarla anıyoruz. Kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra etmek için fedakarca çalışan öğretmenlerimiz hain terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak şehit edilmiştir. Okul olarak şehitlerimizi sadece şehadet yıldönümünde değil, yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle ve anma programlarıyla anıyoruz. Bizler de Şehit Bayram Nurgül Aladağ İlkokulu ailesi olarak öğretmenlerimizi unutmuyoruz ve daha yüzbinlerce Bayram ve Nurgül öğretmenlere yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz." İfadelerini kullandı. Program Kuran-ı Kerim tilavetleri ve dualarla sona erdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme