Şerifoğulları Halkın İstediği Oldu

Yeniden aday gösterilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları duygularını dile getirdi. Başkan Şerifoğulları 'Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimizi eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve kadim şehrimizi nakış nakış işlemeye devam edeceğiz.'dedi...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aralarında Elazığ'ın da olduğu 11 büyükşehir ve 15 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı. Bu çerçevede 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin merakla beklenen Elazığ Belediye Başkan Adayı yeniden, görev süresince başarılı projeler yapan Şahin Şerifoğulları oldu.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan ilk açıklama geldi.

Mevcut belediye başkanlarından; Balıkesir'de Yücel Yılmaz, Bursa'da Ali Nur Aktaş, Denizli'de Osman Zolan, Artvin'de Mehmet Kocatepe, Bingöl'de Erdal Arıkan, Bitlis'te Nesrullah Tanğlay, Düzce'te Faruk Özlü, Erzurum'da Mehmet Sekmen, Elazığ'da Şahin Şerifoğulları, Giresun'da Aytekin Şenlikoğlu, Isparta'da Şükrü Başdeğirmen, Kocaeli'de Tahir Büyükakın, Ordu'da Mehmet Hilmi Güler, Rize'de Rahmi Metin, Tokat'ta Eyüp Eroğlu yeniden aday gösterildi.

Geçtiğimizi yerel seçimlerde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Elazığ Belediyesi Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

HİZMET VE ESERLERİMİZ KARŞILIĞINI BULDU

Duygu ve düşüncelerini açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimiz Elazığ'a eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve kadim şehrimizi nakış nakış işlemeye devam edeceklerini belirterek hedefi daha da büyüterek Elazığ'a yakışan daha çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

REİSİN GÜVENİ TAM ŞERİFOĞULLARI İLE YOLA DEVAM

Elazığ'a 2. Dönem Belediye Başkan Adayı olmaktan ötürü mutluyuz, gururlu olduğunu ve Elazığ Halkının istediği olduğunu belirten Şerifoğulları; “Birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum Dünya Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şahsımı yeniden aday gösterdiği için şükranlarımı arz ediyorum. Aziz şehrimiz Elazığ'a 2. Dönem Belediye Başkan Adayı olmamdan ötürü mutluyuz, gururluyuz. 5 yıl boyunca yürüttüğümüz hizmet ve eser siyaseti hamd olsun karşılığını buldu ve yeniden aday gösterildik. İnşallah hedefimizi daha da büyüterek şehrimize yakışan daha çok projeyi hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme