Şerifoğulları: Şimdi, Yeni Hedefimiz 1. Lig

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Elazığspor Tesislerine giderek yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundular…

Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfoğulları ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Çimenatş Elazığspor Kulübünü ziyaret ettiler. Tesislerde Başkan Feti Ahmet Yılmaz'dan takımın son durumu hakkında bilgiler alan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş başarı temennisinde bulundular.

ŞERİFOĞULLARI: YENİ HEDEF 1.LİG

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Abdulsamet Eren ile birlikte, Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanımız Sayın Ahmet Feti Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunduk. Şimdi yeni hedefimiz 1.Lig…”

KELEŞ: ELAZIĞSPOR'U DESTEKLEMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise Sezonun başlamasını ve tribünlerdeki yerimizi alarak takımımızı desteklemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” Diyerek; “ Belediye Başkanımız Sn. Şahin ŞERİFOĞULLARI, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Abdulsamet EREN ve heyetimiz ile birlikte;
Çimentaş Elazığspor Başkanımız Sn. Ahmet Feti YILMAZ'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni sezon öncesi başarılar diledik. Sezonun başlamasını ve tribünlerdeki yerimizi alarak takımımızı desteklemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni hedefimiz 2. Lig şampiyonluğu inşallah.”ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme