Serkan Odabaşoğlu Transferi İçin Kritik İki Gün

13 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesi orta saha transferi çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Amedspor'dan ısrarla istediği Serkan Odabaşoğlu için bekleyişini sürdürüyor.

Türkiye futbolunun transfer dönemindeki hareketlilik sürerken, Elazığspor'un orta saha transferi için yoğun çabaları dikkat çekiyor. Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor, 13 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesinde Amedspor'dan Serkan Odabaşoğlu'nu kadrosuna katmak için büyük bir uğraş veriyor. Ancak, Amedspor'la yapılan görüşmeler henüz olumlu sonuçlanmış değil. Kulübü Amedspor'u ikna edemeyen Elazığspor Serkan Odabaşoğlu için iki gün daha bekleyecek sonra bu transferden vazgeçecek.

SERKAN ODABAŞOĞLU TRANSFERİNDE SON DURUM

Elazığspor, Amedspor'un orta saha oyuncusu Serkan Odabaşoğlu için uzun süredir ısrarcı bir şekilde girişimlerde bulunuyor. Bordo-Beyazlı ekip, Serkan Odabaşoğlu'nu transfer etmek için kulübü Amedspor'u ikna etmeye çalıştı, ancak şimdiye kadar başarılı olamadı. Transfer döneminin sona ermesine sadece iki gün kala, Elazığspor'un bu transferi gerçekleştirme konusunda umutları azalıyor.

AMEDSPOR İLE GÖRÜŞMELERİN SONUÇSUZ KALMASI

Elazığspor, Serkan Odabaşoğlu transferi için Amedspor ile yaptığı görüşmelerde henüz bir anlaşma sağlayamadı. Kulübün kararını bekleyen Elazığspor yönetimi, transferin son günü yaklaşırken nihai kararı verecek. Eğer iki gün içinde Amedspor'un ikna edilmesi sağlanamazsa, Elazığspor bu transferden vazgeçmek zorunda kalacak. Transferin gerçekleşmemesi, Elazığspor'un sezon öncesi orta saha takviyesi yapma planlarını etkileyebilir.

SON GELİŞMELER VE BEKLENEN KARAR

Elazığspor'un Serkan Odabaşoğlu transferi üzerindeki yoğun bekleyişi, taraftarlar ve futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Bordo-Beyazlı ekibin, transfer döneminin son günlerinde Amedspor ile müzakereleri sonuçlandırıp sonuçlandıramayacağı merak ediliyor. Serkan'dan istenilen sonuç alınamazsa yönetim kurulu belirlenen alternatif oyunculara yönelecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme