Son Düdüğe Kadar Mücadeleye Devam

3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Elazığspor ligin 23. Haftasında evinde oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Silifke Belediyespor maçının ardından futbolcularına üç gün izin veren Teknik Direktör Bülent Yenihayat iznin ardından oyuncularının Elazığ'da toplandığını belirterek; “Ligde uzun bir süredir yorucu bir maç süreci yaşadık.Bu sürece ligde Bay olduğumuz haftada 3 gün izin yaparak kısa bir ara verdik ve bu aranın ardından yeniden çalışmalarımıza başladık.” Dedi.

ÖNÜMÜZDE ALINACAK 24 PUAN VAR

Ligdeki hedeflerine ulaşmak adına her maçın ayrı bir öneminin bulunduğunu belirten Bülent Yenihayat; “Ligin tamamlanmasına 9 hafta kaldı. Bu süreç içinde bizim oynayacağımız 8 karşılaşma bulunuyor. Önümüzde alınacak 24 puan var. Baktığımız zaman grupta ilk 5 takım arasında yer alıyoruz. Bizimle 2. Sıradaki takım arasında 3 puanlık bir fark var. Lider ile aramızda şu an için 8 puanlık bir fark bulunuyor. Biz ligin son maçının son düdüğüne kadar hedefimize ulaşmanın çabasında mücadelemizi sürdüreceğiz.

SERİMİZİ DEVAM ETTİRMENİN ÇABASINDA OLACAĞIZ

“Bu haftayı fikstür gereği bay olarak geçireceğiz. Bir sonraki hafta evimizde Karşıyaka ile karşılaşacağız. Her maç olduğu gibi Karşıyaka maçı da zorlu geçecek. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp sahamızda ki kazanma serimizi devam ettirmenin çabasında olacağız. Hazırlıklarımıza başladık ve bunu devam ettireceğiz.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme