Türkiye'de Transfer Dönemi Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2024-2025 futbol sezonuna ilişkin birinci transfer ve tescil dönemi başladı.

Futbolda 2024-2025 Futbol Sezonu transfer dönemi 24 Haziran Pazartesi günü resmen başladı… Transfer tahtası kapalı olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da ise Pazar günü yapılacak genel kurulun ardından transferlere start verilecek.

82 GÜN SÜRECEK

Sezon başında belirlenen hedeflere ulaşan ve hedeflerin dışında kalan takımlar, artık rotayı önümüzde ki sezona çevirdi. 24 Haziran Pazartesi günü başlayan olan ve 13 Eylül Cuma günü mesai saati bitiminde son bulacak olan 1. Transfer ve Tescîl Dönemi'nde Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri'nde yer alan kulüpler, anlaştıkları futbolcularla resmî sözleşme imzalayabilecekler…
82 gün sürecek 1. Transfer ve Tescîl Dönemi 13 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kulüpler yaklaşık 3 aylık süreçte kadrolarına takviye yapabilecek. Ara transfer dönemi ise 13 Ocak'ta başlayıp 11 Şubat tarihinde sona erecek.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

2024-2025 Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor transfer döneminin başlaması ile birlikte öncelikli olarak iç transferde anlaştığı futbolcular ile sözleşme imzalayacak. Bu arada dış transfer çalışmalarında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanacak olan oyuncularla da sözleşme imzalanacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme