Tütünci: Bir Galibiyet Bize Çok Şey Kazandıracak

23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci Ligde ilk galibiyetimi almak için bu sahaya çıkacaklarını belirterek 'Artık kazanmak istiyoruz.'dedi.

Nesine.com 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Düzce Camspor karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken Teknik Sorumlu Ümit Tütünci; “Ligde ilk galibiyetimi almak için bu maçımızı oynayacağız. Artık kazanmak istiyoruz.” dedi.

NET POZİSYONLARI SKORA YANSITAMADIK

Karşıyaka maçında çok iyi bir mücadele sergilediklerini ve rakip takımın teknik heyetinin takdirini kazandıklarını belirten 23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci “ Deplasmanda oynamamıza karşılık net pozisyonlar bulduk. Bunları skora yansıtamadık. Rakip takımın geliştirdiği ataklarda talihsiz bir gol yedik. Bu oyunumuzu etkilemedi ancak rakibin direncini artırdı.” dedi.

KALİTELİ BİR TAKIMIZ

Tütünci; “Düzce maçı bizim için çok önemli. Takım olarak iyiyiz, iyi mücadele ediyoruz, ancak gol üretmekte sıkıntımız var. Bu hafta bunun çalışmalarını yapacağız. Artık kazanmak ve ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz.Bu isteğimizi gerçekleştirecek kalitede bir takımız. Bir galibiyet bize çok şey kazandıracak.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme