Tütünci: Zor Bir Mücadele Olacak

23 Elazığ FK geride kalan 6 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 6 puanla 9. Basamakta bulunurken, 3 galibiyeti ve 3 beraberlikle 12 puanı bulunan ev sahibi Muşspor 5. Sırada yeralıyor.

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü ligin 7. Haftasında deplasmanda oynayacağı Muşspor maçı hazırlıklarını tamamladı. 23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci; “Zor bir mücadele olacak. Hedefimiz bu maçtan istediğimizi alarak ayrılmak.” dedi.

Takımının ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta aldığını belirten Ümit Tütünci; “Önce Ziraat Türkiye Kupası maçını ardından da lig maçımızı kazandık. Bu galibiyetler takımımızın öz güvenini artırdı. Ligde yarın zirve yarışı içinde yer alan takımlardan biri olan Muşspor ile zorlu bir puan mücadelesi vereceğiz. Takımımıza güveniyorum. İyi mücadele edip sonunda da istediğimizi almanın çabasında olacağız. Zor olacak ancak başarmanın mücadelesini vereceğiz.”dedi.

23 ELAZIĞ MUŞ DEPLASMANINDA

23 Elazığ Futbol Kulübü'nün Pazar günü deplasmanda Muş Şehir Stadında Muş Spor ile karşılaşacağı Nesine 3. Lig 7. Hafta karşılaşmasında Melih Aldemir düdük çalacak. Melih Aldemir'in yardımcılıklarını Recep Tayyip Keleş ve Fatih Etirli yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Abdüssamet Ulutaş görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme