U-19 Ligi'nde Nefes Kesen Maç

Bölgesel Gelişim U 19 Ligi 6. Grupta ilk üç maçını kazanan U 19 Elazığspor zirveyi paylaştığı Şanlıurfa U 19 takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Lige iyi başlayan ve ilk üç maçından galibiyetle ayrılan iki takımın oynayacağı karşılaşmada alınacak sonuç merak ediliyor.
Bölgesel Gelişim U 19 Liginde oynadığı üç maçını da kazanan ve 12 gol atıp 6 gol yiyen Elazığspor U 19 takımında hedef deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor U 19 maçını kazanıp liderliğe yükselmek. Şanlıurfaspor- Çimentaş Elazığspor U 19 karşılaşması Pazar günü saat 16.00 de Gap Vadi Tesisleri 1. Nolu sahada oynanacak. Karşılaşmayı Birkan Altındaş, Coşkun Ateşoğlu, Yasin Mert Karahan hükem üçlüsü yönetecek. Bu müsabakın 4. Hakimleniğini ise Mehmet Abur yapacak.

U-17 LİGİ'NDE GAKGO'NUN RAKİBİ AMED

Bölgesel Gelişim U 17 Liginde mücadele veren Elazığspor U 17 takımı da bu hafta sonunda grup lideri Amedspor ile deplasmanda oynayacağın maçın hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz grup lideri olan Amedspor karşısında geçen hafta aldığı mağlubiyeti telafi atmanın mücadelesini verecek.
Amet Sportif Faaliyetler- Çimentaş Elazığspor U 17 karşılaşması bugün saat 15.00 de Şehmus Özer Spor Tesislerinde oynanacak.Kaşılaşmayı Baran Karaman, Zafer Çelebi ve Uğur Ülken hakem üçlüsü yönetecek.Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Berat Demir olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme