Ufuk Atsız Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Elazığ'da düzenlenen bölge istişare toplantısına katılmak için Malatya'dan gelen Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ufuk Atsız geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Elazığ'da “ 2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" sloganıyla Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya katılmak için Malatya'da gelen Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ufuk Atsız program öncesi salon dışında kalp krizi geçirdi. Partililerin haber vermesi üzerine Atsız, olay yerine gelen ambulansla şehirde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

SALON HÜZÜNE BOĞULDU

Atsız, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Alınan vefat haberinin ardından salonda ki konuklar yoğun bir hüzüne boğuldu. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, toplantıya gelen ve kalp krizi geçiren MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atsız'ın vefat ettiğin belirterek, Atsız'a Allah'tan rahmet, teşkilatlara da başsağlığı diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atsız için baş sağlığı mesajı yayınladı. Milletvekili Işıkver mesajında; “Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Camiamızın başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Elazığ Mavi Haber Gazetesi olarak Merhum Ufuk Atsız'a rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme