'Üst Sıralara Tutunduk!'

23 Elazığ FK Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Her antrenmanın her maçın kendilerini istediklere yere doğru götürdüğünü söyledi…

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Nevşehir Belediyespor Maçı'nda alınan galibiyetin mutluluk verici olduğunu belirterek; “Bizim için bu maç üst gruba tutunma maçıydı. Son haftalarda iyi bir çıkışımız var. Bunu devam ettirdik ve bu maçı kazanarak ligde gelmek istediğimiz yere tırmanmaya devam ettik.” dedi.

ÇİÇEK; “Bu Yükselişimizi Devam Ettirmenin Mücadelesinde Olacağız.”

23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Alaettin Çiçek “ Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yeni oluşan bir takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirtmiştik. Her antrenman her maç bizi istediğimiz yere doğru getiriyor. Oynadığımız her maç hem eksikliğimizi gideriyor hem de takım olma yolunda iyi işler yapıyoruz. Halen arzu ettiğimiz noktaya gelmiş değiliz. Ancak oyuncularımız ve oyunumuz sürekli gelişim gösteriyor. Birkaç hafta sonra çok daha iyi olacağız. Halen kadromuzda yer almasına karşılık değerlendiremediğimiz oyuncularımız var. Bunlarda yavaş yavaş eksikliklerini giderek takıma monte olmaya başlıyorlar. Nevşehir Belediyespor Maçını kazanarak grubumuzda orta sıralara yükseldik. Bunu bekliyordum. Önümüzdeki haftalarda bu yükselişimizi devam ettirmenin mücadelesinde olacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme