Uygur: Bu Seri Devam Etmeli!

Elazığspor Kulüp Basın Sözcüsü Vanspor Maçı'nın zorlu geçeceğini ancak Elazığspor'un da hedefinin belli olduğuna dikkat çekerek iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini söyledi…

Elazığspor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Uygur, Vanspor ile oynanacak olan kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Uygur, “Yeni kurulan bir takımız ve halen uyum sürecindeyiz” diyerek, takımın oyun sistemini ve oyuncuların birbirine uyum sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Elazığspor'un antrenmanlarda hocanın sistemine odaklandığı ve hazırlık sürecinin devam ettiği vurgulandı.

VANSPOR DEPLASMANI VE STRATEJİ

Hasan Uygur, Vanspor deplasmanının zorluğuna dikkat çekti. İki takımın da şampiyonluk hedefi taşıdığını ve bu maçın büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Uygur, “Van zor bir deplasman, iki takım da hedefe kilitlenmiş durumda. Biz de oraya gidip güzel bir oyun sergilemeyi ve şu ana kadar yakaladığımız seriyi devam ettirerek önümüze bakmayı planlıyoruz” dedi.

MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI PLANLAR

Elazığspor'un, Van seferinin ayrıntılarına da değinen Uygur, “Büyük ihtimalle Van'da sadece bir gün kalacağız. Takımımız, hocamızla görüşüp ortak bir karar alacak. Cumartesi günü yola çıkıp, Pazar günü maçımızı oynadıktan sonra dönüş yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme