Vali Hatipoğlu'ndan Yürekleri Isıtan Hikaye!

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Kanal Fırat'ta yayınlanan 'Zeki Akbıyık'la Gündem' programında duygusal anlar yaşadı. Canlı yayında, halkla olan ilişkisini ve yaşadığı zorlukları paylaşarak izleyicilere içten bir mesaj verdi.

Kanal Fırat Ekranlarında yayınlanan “Zeki Akbıyık'la Gündem” programına konuk olan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, programda duygu dolu anlar yaşadı.

Vali Hatipoğlu, programda Adıyaman Gölbaşı'nda geçirdiği bir anıyı anlattı. Deprem bölgesinde bulunduğu sırada, iki çocuğun ameliyatına öncülük ettiğini dile getiren Hatipoğlu, o anın kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu vurguladı. “Çocuklarımın hayatını değiştirdin” diyen bir vatandaşın sözleriyle duygulanan Vali, kamu hizmetinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Vali Hatipoğlu yaşadığı anı şu şekilde anlattı:

“Adıyaman Gölbaşı'nda deprem bölgesinde koordinasyon için gittiğimde daha önce yeşil kartın karşılamadığı iki çocuğun ameliyatını yaptırmıştım. 4 – 5 yaşlarındaydı, vatandaşımız gelmişti ben randevu alamıyorum demişti biz de o zaman randevusunu alarak, çocuklarımızı ameliyatlarını yaptırmıştım, koordinasyon için çalışırken, bir vatandaş geldi ben hayatımı borçluyum dedi sana, ben olur mu öyle şey dedim, yok yok dedi, sen çocuklarımın hayatını değiştirdin dedi, iyi niyet çerçevesinde sorunlara baktığınızda karşılaştığınız durumlar, orada davranışlarınıza göre farklı durumla da karşılaşabilirdim. Mesleğimde Unutamadım, duygulandığım durumlardan birisi.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme