Yaşlılar Haftası'nda Bocce Dostluk Maçı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü bir araya gelerek 18-24 Mart Yaşlılar haftası dolayısıyla Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü beraberinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile beraber Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Bir dizi ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün Gazi Huzurevi Bocce salonunda gerçekleştirilen Gazi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bocce takımı ile Gençlik Spor Kulübü Bocce Takımı arasında düzenlenen dostluk maçına katılarak hem desteklediler hem de beraber oynadılar.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada “Bocce Elazığ'da hakikaten önemli bir spor branşı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı iki takımımızın birinci ligde olduğunu ve milli sporcular yetiştirdiğimizi belirtmek istiyorum diyerek, “Bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Gazi Huzurevi'nde kalan misafirlerimiz ile birlikte özellikle Bocce takımının hem müsabakalarına hem de antrenmanlarına konuk olduk. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ömer Faruk Ergün'e öncelikle teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı ve bize göstermiş olduğu nezaketten dolayı. Tabi Bocce Elazığ'da hakikaten önemli bir spor branşı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı iki takımımızın birinci ligde olduğunu ve milli sporcular yetiştirdiğimizi belirtmek istiyorum. Bu anlamda Bocce sporu Gazi Huzur Evlerindeki kıymetli misafirlerimiz içinde önemli bir spor ve eğlence aracı aslında. Takımlarımız antrenmanlar yaparak eğleniyor zaman zaman müsabakalara gidiyor. Ben emek veren il müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Bocce de il temsilcilerimiz Resul Ağırtaş'a ve Ali Bıyıklı hocamıza da desteklerinden dolayı teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün'de açıklamalarda bulunarak, “Bocce takımımız ile ilgilenerek her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bugünde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ile beraber sporcularımızla bir araya geldik. Ben Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'e çok teşekkür ediyorum. Bu faaliyetlerimizin devam edeceğini de bilmelerini istiyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme