Yenihayat Biz Onlar İçin Mücadele Veriyoruz

Bordo-beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Ligin 6.Hafta Müsabakası'nda yarın kendi saha ve seyircisi önünde Mersin Ekibi'yle karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Bordo-Beyazlılar maç saatini beklemeye koyuldu…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 6. Haftası'nda, yarın Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Silifke Belediyespor'u ağırlayacak.

Geride kalan 5 haftada sadece 1 gol atan ve galibiyetle tanışamayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Elazığspor sahasında konuk ettiği Silifke Belediyespor'a mağlup ederek 3 puan hasretine son vermek istiyor.
Elazığspor'un başında il sınavına çıkacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Elazığspor'un Teknik Patronu Bülent Yenihayat Pazar günü iyi bir oyunla ilk galibiyetimizi almanın mücadelesini vereceklerini belirterek; “Bu mücadelede taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Biz onlar için mücadele veriyoruz. Onlarda bizim yanımızda yerini alarak takımını olumlu olarak desteklesinler.90 dakikasının sonunda birlikte mutlu olalım.” dedi.

DÜDÜK KOÇAK'TA

15 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor – Silifke Belediyespor Maçı'nda Kars Bölgesi C Klasman Hakemleri'nden Abdülselam Koçak düdük çalacak. Koçak'ın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi'nden Yiğit Çam ile Miraç Berk Kölemen yapacak.

İŞTE PROGRAM

TFF 3. Lig 2. Grup 6. Hafta:
15 Ekim Pazar
14.30 1954 Kelkit Bld. – Turgutluspor
14.30 3Gen H. Elazığspor – Silifke Bld.
15.00 Anadolu Üni. – TPAO Batman Petrol
15.00 Hacettepe 1945 – A. Eynesil Bld.
15.30 Bulvarspor – Amasyaspor FK
15.30 Efeler 09 Spor – Pazarspor
19.00 Karşıyaka – Ergene Velimeşe

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme