Yığınki Bal'da Yeralacak!

İlimizin Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden takımlardan Aksarayspor 2024-2025 Sezonunda BAL'da yer alacağını açıklayan Kulüp Başkanı Özcan Bal, 'Ligde ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.' dedi.

Yeni sezon öncesi gerekli hazırlıklarını yapmaya başladıklarını belirten Aksarayspor Başkanı Özcan Bal “ Öncelikli olarak hedefimizi belirleyeceğiz. Biz geçmiş yıllarda da söylediğimiz gibi önceliğimiz bu ilin gençlerine en iyi imkânları sunarak onları hem bünyemizde istihdam etmek hem de onları lig içinde gösterecekleri performansları ile ülkemiz futboluna kazandırmak olacak.” dedi.

Takımının geçtiğimiz sezonlarda ilimizi ligde başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten Özcan Bal, “Yönetim Kurulumuz ile bir araya gelerek lig için ne yapacağımızı belirliyoruz. Önceliğimiz Teknik Direktör. Bunu belirleyecek ve Teknik Direktörümüzün isteyeceği kadroyu oluşturma adına da gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza kazandırıp yine bu sezonda ligde ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin çabasında olacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme