Yığinki 'Bal' Gibi Başlamak İstiyor

Central Hospital Aksaray Gençlik Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Bal, kazanarak lige üç puanla başlamak ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi…

Bölgesel Amatör Ligde 2024-2025 Sezonu 6 Ekim Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak. BAL 3. Grupta ilimizi temsil eden Central Hospital Aksaray Gençlik ligin ilk haftasında sahasında 02 Kahtaspor'u konuk edecek.

Lige iyi bir hazırlık süreci geçirerek hazırlandıklarını ve tamamı Elazığlı sporculardan kurulu bir takım oluşturduklarını belirten Central Hospital Aksaray Gençlik Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Bal, “Sezona kendi sahamızda oynayacağımız 02Kahtaspor maçı ile başlayacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak lige üç puanla başlamak ve bunu sürdürmek isteyeceğiz. Yeni sezonun tüm takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bölgesel Amatör Ligin ilk haftasında Pazar günü Saat 13.00 de Münir Yılmaz Stadında oynanacak olan CentralHospitalAksarayspor – 02 Kahtaspor karşılaşmasını Emir Toprak, Murat Oruç ve Murat Çam hakem üçlüsü yönetecek. Hacı Hanefi Evgi ise karşılaşmada 4. Hakem olarak görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme