Yıldırım 'Başaramayacaksınız'

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı…

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıya dair açıklama yaptı.

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıya dair siyasi parti liderleri ve siyasetçilerden açıklamalar geliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde bir araçla düzenlenen canlı bomba saldırısında saldırıyı düzenleyen iki kişinin öldüğünü, iki polisin yaralandığını açıklamıştı.

Saldırıya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım;;

“Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğümüze yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Bu alçak saldırıda yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. #Başaramayacaksınız”ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme