Yıldırım'dan Transfer Müjdesi: 1.Etap Kampı'na Transferler Yetişecek

Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor yeni sezon öncesi takımını güçlendirme çalışmaları kapsamında iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, yeni sezonda güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmeyi planladıklarını, Teknik Direktör Bülent Yenihayat'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarında futbolcular ile görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti.

“İç transferde Beykan ve Mikail ile anlaştık. Sözleşmesi devam eden Berşan Yavuzay ve Hasan Ekici'yle de büyük ölçüde anlaşma sağladı.”diyen Yıldırım; “Çağrı Yağız Yasak, Yağızcan Erdem ve kaleci Hakan Canbazoğlu'yla da anlaşma noktasına geldik. Diğer oyuncularımız ilede görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla da anlaşma sağlayacağız.”dedi.

1.ETAP KAMPINA KADROMUZUN YÜZDE 80'NİNİ OLUŞTURMUŞ OLACAĞIZ

Dış transferde de Teknik Direktör Bülent Yenihayat'ın istediği isimlerle görüşmeleri sürdürdüklerini belirten Yıldırım; “ Bilindiği gibi 22 Haziran'da yapılması gereken kongremiz çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. 30 Haziran'da yapılacak olan Genel Kurulun ardından iç ve dış transfer çalışmalarımız ivme kazanacak ve büyük bir ihtimalle 17 Temmuz'da ilimizde başlayacak olan ilk etap hazırlık kampı öncesi yeni sezon için düşündüğümüz kadronun yüzde 80'nini oluşturmuş olacağız.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme