Yıldırım: Hiç Kimseye Verilmiş Sözümüz Yoktur

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yerel seçimlerde adayı adayı olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyleyerek, 'Hiç kimseye verilmiş sözümüz yoktur, kimseye söz vermiş değiliz.' dedi.

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti.

AK Parti Keban İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın, Başkanlığında yapılan Danışma Kurulu Toplantısına; AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Keban Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Şahin, AK Parti Keban Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan İl yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak İlçe Faaliyetlerine değindi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti olarak Elazığ'ın il, ilçe ve beldelerinde yerel seçimlerde kazanacaklarının altını çizerek; “Önümüzde yerel seçimler var oraya doğru gidiyoruz. Mevcut bizim, Ak parti kimliği ile şu anda hal hazırda bizim temsil eden başta belediye başkanı olmak üzere diğer siyasilerimizin her birinin hukukunu korumak bizim boynumuzun borcudur. Yaptıkları ve yapacakları hizmetleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Kapımız Ak Partide aday adayı olmak isteyen herkese açıktır. Hiç kimseye verilmiş sözümüz yoktur, kimseye söz vermiş değiliz. Biz Ak Parti olarak Elazığ'da her yerde kazanacağımız İl Meclis, Belediye Meclis, Belediye Başkan adaylarıyla ile seçime gideceğiz." diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme