Yükselişimiz Sürecek

Elazığspor Kaptanı Mesut Saray son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla yükselişe geçtiklerini belirterek, daha üretken olarak maçlarımızı kazanmaya devam edeceklerini söyledi…

Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor'un Takım Kaptanı Mesut Saray, ligde son üç haftada iyi işler yaptıklarını ve bunun sonucunda üstteki takımlara doğru yükselişe geçtiklerini belirterek; “Takım olarak gerçekten iyi bir kadroya sahibiz ve bunun karşılığını sahada almaya başladık.Bunu devam ettireceğiz.” dedi.

İNANDIK BAŞARDIK

Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında oynadıkları Anadolu Üniversitesi Maçının hemen başında 2-0 geriye düşmelerine karşılık müsabakayı 3-2 kazandıklarını belirten Mesut; “Bu inanç tüm takım arkadaşlarımızda mevcuttu. İnancın sonucunda maçı kazanmasını ve sahadan 3 puanla ayrılmasını bildik. Biz artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha iyi organize olacak daha az hata yapacak ve girdiğimiz pozisyonlarda daha üretken olarak maçlarımızı kazanmaya devam edeceğiz. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak adına mücadele veriyoruz. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kelkit maçının da zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak bu maçımızı da kazanıp hedefimize bir adım daha yaklaşacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme