Zafer'den Birlik Çağrısı!

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, 12 askerimizin şehit olmasının ardından bir açıklama yaparak, şehitlerin kanını yerde bırakmayacaklarını söyledi.

Kandil'e Türk Bayrağı dikilene kadar bu millete rahat yok diyerek haykıran Başkan Omrak;

“Bir tarafta Şeyh Said güzellemesi yapanlar diğer tarafta Filistin için ortalığı yangın yerine çevirenler size sesleniyorum bizim gündemimiz şehit olan öz evlatlarımız, şehitlerimizin kanınızı yerde bırakırsak bize de yazıklar olsun. Kandil'e Türk bayrağı dikilene kadar rahat yok bu millete. Terörün bu hale gelmesinde emeği ve desteği olan kim varsa hepsinin hepsinin canı cehenneme!” diye konuştu.

“MECLİSTEKİ KRAVATLI TERÖRİSTLERİ YARGILAYIN”

Omrak, Terörle etkili bir mücadele yapılması için öncelikle Meclisteki Kravatlı teröristlerin yargılanması gerektiğinin altını çizerek; “ ( kapatılması gereken bölücü bir partinin vekili ) bölücü başı terörist Öcalan'a özgürlük istiyordu.

Terörle etkili bir mücadele yapılması için öncelikle Meclisteki kravatlı teröristlerin yargılanması gerekir. Şunu da unutmamak lazım; Şanlı Türk Ordumuz savaşan bir ordu ve hala askeri hastanemiz yok, askeri sağlık sistemiz yok. Askeri hastanelerin ve sağlık sisteminin önemini hepimiz çok iyi biliyoruz, bir an önce bu durumu yeniden ele almak gerekir. “ ifadelerini kullandı.

“BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ”

Önemli çağrı ve davette bulunan Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak; eskiden şehidimiz olduğu zaman teröre lanet yürüyüşleri düzenlenir. Elazığ halkı olarak tepkimizi dile getirirdik, bize şehit haberlerini normalleştirmeye çalışanlara karşı Zafer Partisi olarak milli bilinç ve duruş meşalesini yeniden yakmak ve bize unutturmalarına müsaade etmemek için bütün Elazığ halkını 29 Aralık Cuma günü saat 13.00'da hiç bir siyasi partinin bayrağı ve figürü olmadan sadece Türk bayraklarımız ve tek bir slogan olacak şekilde şehitler ölmez vatan bölünmez sloganıyla teröre lanet yürüyüşüne davet ediyorum bu siyasi parti meselesi değildir, gün bütün vatansever Türk Milliyetçilerinin birlik olma günüdür. Bizi öldürmeden susturamazsınız ama biz bir ölür bin diriliriz. “ dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme