Zor Bir Maç Bizleri Bekliyor

23 Elazığ FK Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Rakip sahada oynayacak olmasına karşılık daha çok mücadele ederek bu deplasmandan 3 puan alarak ayrılmanın gayretinde olacaklarını söyledi…

TFF 3. Lig 4. Grubun 9.Haftası'nda deplasmanda Muş 1985 Muşspor ile karşılaşacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK'da Teknik Direktörü Alaettin Çiçek Pazar günü oynayacakları Muş 1984 Muşspor Maçı'nın son derece zorlu bir mücadeleye sahne olacağını belirterek; “Biz bu mücadeleden istediğimizi alarak ayrılmak istiyoruz.” dedi.

Zıraat Türkiye Kupasından elendikten sonra tamamen lige döndüklerini belirten Alaettin Çiçek” Kupada üç tur mücadele verdik. Artık tamamen lige döndük. Yarın da zorlu bir müsabaka bizi bekliyor.Bu maça en iyi şekilde hazırlanmanın çabasında olduk. Rakip sahada oynayacak olmamıza rağmen daha çok mücadele ederek bu deplasmandan 3 puan alarak ayrılmanın gayretinde olacağız.” Dedi.

PAZAR GÜNÜ

5 Kasım Pazar günü Muş Şehir stadında saat 14:00'te oynanacak olan Muş 1985 Muşspor- 23 Elazığ FK. Karşılaşmasını Mehmet Çağatay, Fatih Deveci, Ediz Yılmaz görev yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Emre Hikmet Arcan görev yapacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme