• Haberler
  • Genel
  • Anadolu Kadınlarının Geleceğine Işık Tutuldu!

Anadolu Kadınlarının Geleceğine Işık Tutuldu!

Elazığ Kadına Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, şiddete uğrayan kadınların yanında olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Elazığ'da oynanan Güler misin Ağlar mısın Tiyatrosu Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi. Başkan Gülnar Kadınların hakkını aranması, şiddete uğrayan kadınlar için elinden gelen mücadeleyi devam ettireceğini ve şiddete karşı sessiz kalan Anadolu kadınlarımızın geleceğine ışık tutacağını belirtti. Şiddetin her türlü önüne geçmek isteyen Elazığ Kadına Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Karagöl:

"KADINLARIN SESİYİM"

Saygı değer basın mensupları çok Kıymetli katılımcılar Kadına şiddete karşı Sesimizi duyurmak için bugün burada toplandık. Amacımız şiddet gören Fakat sesini duyuramayan Anadolu kadınlarımızın geleceğe ışık tutması ve Onların sesini duyurmak adına Elazığ'ın En yüksek tepesinde toplanarak meşale törenimizi gerçekleştireceğiz Öncelikle hastane önünde öldürülen Burcu Demirim ben Zeydan Günanay'ım Ben çocuğunun gözleri önünde bıçaklana Yüsra Binnaz Çimtay'ım ben Daha Adını Sayamadığım binlerce kadının sesiyim ben bizler tepki göstermedikçe kabul ettikçe kötülerde cesaretleniyorlar iyilik sadece öyle doğruyu bulmakla da olmuyor.

Kendin için adaleti aramakla da Herkes için mücade etmek gerek Öyle sosyal medyadan sollamakla da Bitmiyor bu iş icraat lazım ki caydırıcı olsun karşı taraf için Her defasında bu son dediğimiz Kadın cinayetleri Kadına yönelik Şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Kadınlarımızın Sesi olmak için çıktığımız Bu yolda şiddetin her türüne karşı olduğumuzu belirtmek isterim Kadınlarımızın sesi olduğumuz kadar Bundan sonrada başka olayların yaşanmaması için mücadelemize devam Edeceğiz. Burada bulunup veya dışarıdan destekleri ile bizlerin bu haklı mücadelesine yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Anadolu Kadınlarının Geleceğine Işık Tutuldu!

KADINLARIN AYDINLIK GELECEKLERİNE MEŞALE TÖRENİ

Güler misin Ağlar mısın Tiyatrosunda Kadına Şiddete dur demek amacıyla sahneye kıvılcımı attığını belirten Akif Kıraç ise, Güler misin Ağlar mısın tiyatrosu olarak sahnede sadece bir kıvılcım oluşturduk gördüğünüz gibi bugün itibariyle buraya yüzlerce kişi akın etti Gülnar başkanımın daveti üzerine siyasi parti temsilcilerimiz STK'larımız geldiler ve burada Anadolu kadınlarının şiddete karşı artık geleceklerine aydınlık olmak için bir meşale töreni düzenlendi.  Bizim sahnede ortaya attığımız kıvılcım  oynadığımız oyun o kadar çok ilgi gördük ki ulusalda özellikle yerelde bir çok büyüklerimizin de ilgisini çekti ki bizlerin yanında oldular  ve şuan da da bu kıvılcımı Anadolu'ya büyük bir yangın olarak iletmiş bulunmaktayız bu gurur bize yeter oyuncularıma yeter hepsini emekleri için tebrik ediyorum Gülnar Başkanıma ayriyeten teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük işlet yapma gayretinde siyasi parti temsilcilerimiz de burada gerçekten kadına şiddet olunca herkes bir arada toplanabiliyormuş bugünde bunu burada görmüş olduk özellikle bugün buraya gelmemizde Belediye'nin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme