Antalya Kampında Yok!

Daha önce resmi Instagram hesabından Elazığspor'la ilgili fotoları kaldıran yıldız futbolcu Elazığspor'un Antalya Kampı'na katılmadı. Bu durum, başarılı futbolcunun Elazığspor'da ayrılacağı iddialarını güçlendirdi.

Antalya’da 2.Yarı öncesi hazırlık çalışmalarını sürdüren Elazığspor’da Yıldız Futbolcu kamp kadrosunda yer almadı ve takımdan ayrılıyor iddiaları güçlendi... Detaylar haberimizde…

26 Aralıkta teknik direktör Bülent Yenihayat refakatinde hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan bordo-Beyazlılar, 1. etap kampını 1 Ocakta yaptığı son çalışmayla tamamladı ve 2 günlük izine ayrıldı. 2 günlük izinin ardında 4 Ocak’ta Antalya’da toplanan Elazığspor’un kamp kadrosu aynı zamanda bir ayrılığın da önemli bir habercisi oldu. Takımın yıldız oyuncusu Cengizhan Akgün, kamp kadrosunda yer almadı.

Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın takımın başına gelmesinden bu yana tecrübeli teknik adamla yıldızı barışmayan ve disiplinsiz tavırlar sergileyen Cengizhan Akgün’ün kampa katılmaması takımdan ayrılmak istediği yönünde yorumlara neden oldu. Bordo-Beyazlı Kulüpten futbolcuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Antalya Kampında Yok!

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme