• Haberler
  • Spor
  • Apaydın Taraftarlarımıza Galibiyet Armağan Etmek İstiyoruz

Apaydın Taraftarlarımıza Galibiyet Armağan Etmek İstiyoruz

Bu sezon ilk kez seyircisi karşısına çıkacak Aksarayspor'da Teknik Sorumlu Burak Apaydın 'Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçında taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz.' dedi.

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden takımlardan Aksarayspor yeni sezonda seyircisinin karşısına bu hafta sonunda oynayacağı Ovacık Belediye Munzurspor maçı ile çıkacak.  Aksarayspor Teknik Direktörü Burak Apaydın; “Sezonun kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçında taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz.” Dedi

Aksarayspor Teknik Direktörü Burak Apaydın” Yeni sezona yenilenmiş bir kadro oluşturarak başladık.Sezon başında yaptığımız çalışmalar ile lige hazırlandık. Yeni kurduğumuz bu takımın oturması biraz zaman alacaktır. Birkeç maç sonra Aksarayspor hedeflediği noktaya gelmenin mücadelesinde başarılı neticeler almaya başlayacakdtır. Bu hafta sahamızda  Ovacık Belediye Munzursp/or ile karşılaşacağız.Bu maçı güzel bir oyun sergileyerek kazanmak istiyoruz. Hasırlıklarımızı bu yönde bugün yapacağımız çalışmayla tamamlayacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme