Asayiş Berkemal

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda aranan 12 şahıs ve ayrıca terör örgütüne üye olmak suçundan aranan şahıs yakanladır.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından , 3 adet ruhsatsız tabanca tabancalara ait 5 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ve 13 adet kartuş, 1 adet kesici alet, bir miktar uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 12 aranan şahıs yakalandı.  4 araca  ise idari para cezası uygulandı.

KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ise,  Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda  4 şüpheli şahsın ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarında; 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 18 adet fişek ele geçirildi.

TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Ayrıca Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda  FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan 6 Yıl 3 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası bulunan şahıs yakalandı.  Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem başlatıldı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme