• Haberler
  • Genel
  • Aydınlar Köyündeki Piknik Alanı Halka Kapatıldı

Aydınlar Köyündeki Piknik Alanı Halka Kapatıldı

Elazığ Aydınlar Köyü Muhtarı Mustafa Okçu, Elazığ Merkez Aydınlar köyündeki piknik alanının halka kapatıldığını özel mülk ilan edildiğini açıkladı.

Muhtar Mustafa Okçu, açıklama yaparak, piknik alanının yaklaşık 3 yıldan beri halka kapalı olduğunu ifade etti.
“2020 yılından itibaren özek mülk ilan edilen Aydınlar Köyü Piknik alanı ve parkı daha öncede yapılan basın açıklamalarında olduğu gibi halka kapalı haldedir” diyen muhtar Okçu; "Bilindiği üzere geçen 3 yıldan köyümüz parkı halka kapalıdır. Nedeni ise park alanı içerisinde bulunan bahçe ve arsalar köylülerimize ait özel mülktür. Köylülerimizin izni olmadan bu alanlar kullanılmamaktadır.

“VATANDAŞ PİKNİK YAPMAK İÇİN İSRAR EDİYOR”

Bizde muhtarlık olarak alınan bu kararı destekleyerek, mahalli idarelere resmi olarak başvurmuştuk. Bu karar doğrultusunda halen özel mülk ilan edilen bu alanlarda piknik yapmak isteyen vatandaşlarımız köyümüze gelmektedir. Köyümüz güzergâhı üzerinde birçok yol ayrımına uyarı yazıları yazmamıza rağmen yine de piknik yapmak isteyen hemşerilerimiz ısrarla köyümüz gelmek istemektedir. Bu da bizi son derece üzmekle birlikte gelen piknikçiler ile köy sakinlerimiz arasında nahoş hadisler cereyan etmektedir. Bu nedenle yine de tüm uyarılara rağmen köyümüze gelmek isteyen piknikçiler hakkında yasal işleme başvuracağımız aşikârdır. Kamuoyuna duyurulur." dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme