Ayırmadan Ayrıştırmadan Hizmet Edeceğiz

Seçim çalışmaları devam eden MHP'de seçim iletişim merkezini CHP 25. ve 26. dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan ziyaret ederken MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen de AK Parti Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart mahalli idareler seçimleri için çalışmalar devam ediyor. 25. ve 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan da MHP Seçim İletişim Merkezini ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. 31 Mart seçimlerine değinen 25. ve 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, “Seçim kabulden sonra başlar. Siz isterseniz Murat Hocamı Belediye Başkanı Yaparsınız” dedi.

MHP Belediye Meclis Üyesi Behçet Susmaz, Ali Özcan’ın iyi bir siyasetçi olduğunu belirterek toplumculuk anlayışı konusunda ortak noktalarının olduğunu söyledi. MHP eski il Başkanı Yavuz Kuzgun, eski milletvekili Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen de, belediye başkanı seçilmesi halinde ayırmadan ayrıştırmadan hizmet edeceklerini söyledi. MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen seçim çalışmaları kapsamında AK Parti eski il başkanı Ramazan Gürgöze’yi ziyaret etti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme