Bakan Yardımcısı Elazığ'da

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen bakanlığın bünyesinde Elazığ'da yapılacak bir dizi projenin ön değerlendirme sürecini yürütmek üzere Elazığ'a gelen.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı  Prof. Dr. Ahmet Gümen, Elazığ'da Ak Parti İl Teşkilatı ile bir araya geldi.
Önümüzdeki ay Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Elazığ'da yapılacak bir dizi projenin ön değerlendirme sürecini yürütmek üzere Elazığ'a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen bu kapsamda Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı ile bir araya geldi.
Bakan Yardımcısı Gümen ilki Erzurum'da yapılan Veteriner Yol Kontrol Noktasının ikincisinin Elazığ'da açılacağını söyledi.

YILDIRIM: " ŞEHRİMİZ VE BÖLGEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR"

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; "Kıymetli Bakan Yardımcımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kendileri yoğun temposuna rağmen bizleri ziyaret ettiler. Değerli bakan yardımcımızın kendi gündemlerinde olan çok önemli çalışmaların startını verdiklerini görüyoruz. Bu çalışmaların şehrimiz ve bölgemiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ediyor, bu çalışmaların artırılması için gayret göstereceğiz. Ben bu duygularla kıymetli bakan yardımcımıza parti teşkilatımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

GÜMEN:  " YAPILACAK PROJELERİ AÇIKLAYACAĞIZ"

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından esas ziyaretin önümüzdeki ay yapılacağını vurgulayan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ise; "Elazığ'a önümüzdeki ay içerisinde Veteriner Yol Kontrol Noktasının açılışı için geleceğiz. Bunun ön görüşmesini ve karşılıklı bilgi alışverişini yaptık. Esas Elazığ ziyaretimiz o zaman olacak. Bu sadece bir ön ziyaret. Veteriner Yol Kontrol noktamızın açılışında İnşallah hep beraber Elazığ'a katkı sunacak projelerimizi de açıklayacağız." diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme