• Haberler
  • Genel
  • Bakan Yardımcısı Sağlam: Tüm Elazığlılar'a Kapımız Açık

Bakan Yardımcısı Sağlam: Tüm Elazığlılar'a Kapımız Açık

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Elazığ'a yatırımların çekilmesi için önemli özverilerde bulunduklarını açıkladı. Elazığ'ın huzur ve güveninin devamı için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Sağlam, şehirle olan bağını da vurguladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Sağlam, Elazığ’a yatırımların gelmesi noktasında gerekli özveride bulunduklarını söyledi. Elâzığ’ın huzur ve güveninin devam etmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını da ifade eden Sağlam, Elâzığ’ı takip ettiğini kaydetti.


AK Parti MKYK Üyesi Av. Ömer Serdar’ın oğlu Yusuf Serdar’ın düğün törenine katılmak üzere Elazığ’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, açıklamalarda bulundu. Baba ocağı olan Üçocak beldesine atıfta bulunan Sağlam, “Elazığlı tüm hemşehrilerimize kapımız açık,” diyerek, şehrin gelişimi için gereken hizmetleri sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.


Elazığlı Mehmet Sağlam’ın 01 Haziran 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanması, Elazığlılar’ın önemli görevlerde yer alması kent genelinde memnuniyetle karşılanmıştı.

Dışarda yaşayan Elazığlı olarak, memlekete karşı gönül bağının her zaman devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Sağlam, Türkiye genelinde huzur ve güvenin sağlanması noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyerek: “dışarıda yaşayan Elazığlılar olarak bu aziz şehre karşı bir gönül bağımız var. Bulunduğumuz yer itibariyle tüm Türkiye’nin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz sayın bakanımızın liderliğinde çalışmalara devam ediyoruz. Aynı şekilde Elazığ’ın da huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla özel çalışmalar yaptığımı belirtmek isterim.” Dedi.

Elazığ’ı da takip ettiğini belirten Mehmet Sağlam, kentin huzur ve güveninin devamı için ilgili kurumlarında hassasiyetle çalışma sürdürdüklerini kaydetti.
Sağlam: “Başta sayın valimiz, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız olmak üzere Elazığ’ın huzur ve güveni için ciddi bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını söyleyebilirim bu vesileyle de kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, yatırımların Elazığ’a gelmesi için de özveride bulunduklarını söyleyerek: “imkanlar dahilinde Elazığ’a yardımcı olmak, yatırımların Elazığ’a gelmesi için gerekli özveriyi, çalışmayı yaptığımızı ve yapacağımızı da özellikle belirtmek istiyorum.” Dedi.

“TÜM ELAZIĞLILAR’A KAPIMIZ AÇIK”

Baba ocağının Arıcak’ın Üçocak beldesi olduğunu anımsatan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Tüm Elazığlılar’a kapılarının açık olduğunu ifade ederek: “benim doğduğum yer Üçocak oradan başlayarak Arıcak Palu ve diğer ilçelerimize doğru elimizden gelen her hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Elazığlı bütün hemşehrilerimize kapımız açık. Bu ilgimiz devam edecek biz orada olduğumuz sürece hemşehrilerimize hizmet için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme