• Haberler
  • Genel
  • Bal: Çimento Fabrikası Giderlerimizi Karşılamalı

Bal: Çimento Fabrikası Giderlerimizi Karşılamalı

Başkan Bal 'Beklentimizin olumlu karşılık bulması yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin kalitesinin artmasına katkı sağlayacağı unutulmasın.' dedi.

İlimizin Bölgesel Amatör Ligde tek temsilcisi Yığınkispor’un Başkanı Özcan Bal, kulübün sadece futbol ile ilgilenmediğini bünyelerinde Güreş ve Boks gibi branşlarında olduğunu ve yıllık giderlerinin yaklaşık 13 Milyon TL olduğunu belirterek bu giderlerin bir bölümünün mahallelerinde bulunan Çimento Fabrikasınca karşılanması çağrısında bulundu…

ÜLKENİN TEK MAHALLE TAKIMIYIZ

Geleneksel hale gelen Yığınkililer Peynirli Ekmek ve İsot Festivalinde konuşan Özcan Bal, “Biz belki de ülkemizde tek mahalle takımıyız. Amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve onları yetenekleri doğrultusunda eğitimli iyi birer sporcu haline getirmek. Tabiki bunun bir maliyeti var. Biz her yıl bünyemizdeki branşlarda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu faaliyetlerin en iyi şekilde yapılması gençlerimizin yeteneklerini geliştirmeleri bir maliyetin bulunduğunu unutmamak gerekiyor.”dedi.

ÇİMENTO FABRİKASINDAN BEKLENTİLERİMİZ VAR

“Yıllık 13 Milyon liralık bir bütçeye ihtiyacımız var. Bu bütçenin bir bölümünün mahallemiz sınırlarında ticari faaliyetlerini yürüten ve üretim yapan Çimento Fabrikasınca karşılanmasını bekliyoruz.”diyen Başkan Bal;  “Beklentimizin olumlu karşılık bulması yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin kalitesinin artmasına katkı sağlayacağı unutulmasın.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme