• Haberler
  • Spor
  • Başkan Bal'dan Sitem Şehrin Çocuklarının da Artık Desteklenme Zamanı Gelmedi mi?

Başkan Bal'dan Sitem Şehrin Çocuklarının da Artık Desteklenme Zamanı Gelmedi mi?

Aksaray Gençlik Kulübü Başkanı Özcan Bal kurum ve siyasetçilere çağrıda bulunarak 'Hayalinde Elazığspor'da oynamak olan, en azından BAL liginde 3-5 kuruş kazanmayı düşünen bu gençliğin üzerinden bizlerde mi elimizi çekelim, bunumu istiyorsunuz?'dedi.

BAL Liginde ilimizi temsil eden Aksaray Gençlik Kulübü Başkanı Özcan Bal lige talihsiz bir mağlubiyet ile başladıklarını belirterek; “Amacımız lige galibiyetle başlamaktı. Öne geçtiğimiz maçı kaybettik. Bu kulübün başarısı için bize ne zaman destek verilecek?” dedi.
Özcan Bal yaptığı açıklamada şunları söyledi.

4 YILDIR EŞİMİZ DOSTUMUZ İLE ELAZIĞ GENÇLİĞİ İÇİN BİR MÜCADELE İÇERİSİNDEYİZ.

“Şehrin çocuklarıyla Bismillah diyerek ilk maçımıza çıktık. Maalesef iyi başlayıp ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış olduğumuz maçta 3-1 yenildik. Tüm sporcularımızın teknik heyetimizin ve bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımızın ayaklarına sağlık. 14 yıldır eşimiz dostumuz ile Elazığ gençliği için bir mücadele içerisindeyiz. Kurum takımlarının maddiyatı bahane ederek gidemediği bu süreçte 3 yıldır aslanlar gibi şehrimizi layıkıyla BAL liginde temsil ediyoruz. Geçmiş iki yılda çok büyük paralar harcayan takımlardan puan ve puanlar alarak, Elazığ çocuklarının neler yapabileceğini gösterdik. Maalesef maddi desteği bir tarafa bırakalım hiç bir kurum ve siyasetçimizden tebrik söylemlerini dahi duyamadık. Hayalinde Elazığspor’da oynamak olan, en azından BAL liginde 3-5 kuruş kazanmayı düşünen bu gençliğin üzerinden bizlerde mi elimizi çekelim, bunumu istiyorsunuz?”

ŞEHRİN ÇOCUKLARININ DA ARTIK DESTEKLENME ZAMANI GELMEDİ Mİ?

“Gençlerimizi daha bir gün önce tribüne davet eden siyasilerimiz, gençlerimizin o sahalarda futbol oynayabilmeleri adına ne kadar yanlarında olabildiler. Elazığsporumuza canı gönülden başarılar diliyorum. Şartlar ne olursa olsun şehrimizin marka değeri olan Elazığsporumuzun her daim desteklenmesi gerekiyor. Ancak Aksaray spor kulübü olarak bizlerde tamamının şehrin çocuklarından oluşan sporcu ve teknik ekip ile şehrimizi temsil ediyoruz. Şehrin çocuklarının da artık desteklenme zamanı gelmedi mi?”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme