Başkan Koca'dan Anlamlı Destek!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Akif Kıraç'ı ve Elazığ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl'ü makamında ağırladı.

Başkan Koca’ya gerçekleştirilen ziyarette, Elazığ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği ve Güler misin Ağlar mısın topluluğu işbirliğince 30 Haziran’da tekrar sahnelenecek olan tiyatro oyununa ilişkin istişarelerde bulunuldu.

İlk gösteride büyük ilgi gören tiyatro oyununa destek vereceğini ifade eden Elazığ Kent Konseyi Başkanı, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca; “ Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Akif Kıraç’ı ve Elazığ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl’ü ağırlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Elazığ adına yapılan her çalışmada kendilerine sonuna kadar destek olacağımızı bilmelerini isterim.

“OYUN BÜYÜK BEĞENİ ALMIŞTI”

Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği ile Güler misin Ağlar mısın Tiyatro Topluluğu işbirliğiyle ile sahnelenen oyunda Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Aslan'ın anılmış ve oyun büyük beğeni almıştı. Bu sebeple değerli hemşerilerimiz için 30 Haziran’da tekrar sahnelenecek. Biz gerek Elazığ Kent Konseyi olarak ve gerekse Günışığı, Yeni Ufuk Gazeteleri olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme