• Haberler
  • Genel
  • Başkan Şerifoğulları, STK Ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

Başkan Şerifoğulları, STK Ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim temposunu sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, Elazığ'da faaliyet gösteren STK ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’daki temaslarına devam eden Başkan Şerifoğulları; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Ziraat Odası, TMMOB Mimarlar Odası Elazığ Şubesi, Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği ve MÜSİAD Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek, önceki dönem Belediye Başkanlarından Süleyman Selmanoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, STK Ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

ALAN; “KENDİLERİNİ NE ZAMAN ARARSAK, HER ZAMAN ÇÖZÜM ÜRETMİŞTİR”

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk olarak; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve personellerini ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları Başkan Alan’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Başkanı Alan ise “Sayın Başkanımız bizim için çok özel ve önemli. Kendilerini ne zaman ararsak her zaman çözüm üretmiştir. Kendilerine teşekkür ediyor, çıkmış oldukları yolda Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları, STK Ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SEKTÖR TEMSİLCİLERİ TARAFINDAN İLGİ İLE KARŞILANDI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet ardından Elazığ Ziraat Odası’nda Oda Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, sektör temsilcileri tarafından ilgi ile karşılandı. Ziraat Odası Başkanı Hacıoğulları, Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarı temennisinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, STK Ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

Bakmadan Geçme